Gemeente Voerendaal

Er is heel wat te doen in onze gemeente voor jong en oud.

Burgerij  Voerendaal – Kunrade 
Voor meer informatie en het actuele activiteitenprogramma  van de hoeskamer Voerendaal-Kunrade  klikt u op de onderstaande link.

Let op! De openingstijden zijn in het programma niet juist weergegeven. Voor de juiste tijden en meer info bezoek de website van de gemeente Voerendaal.

Gemeente Voerendaal – programma de burgerij V-K oktober (1)


Toneel

 Beste Toneelvrienden,

Op zaterdag 24 november, zondag 25 november, zaterdag 1 december en zondag 2 december a.s. zal toneelvereniging Sint Laurentius weer op de planken staan in cultureel centrum De Borenburg. Dit jaar met de klucht ’T liëk heij geliëk’ (Out of Order), van de Engelse auteur Ray Cooney.

In Hotel Laurentius gaat de doortrapte wethouder Hub van Heunen vreemd met José Knibbeler, de secretaresse van de oppositie. Een geplande romantische hotelovernachting ligt in het vooruitzicht, totdat er een ‘mysterieus lijk’ wordt gevonden in de vensterbank van hun kamer.  Dan is goede raad duur, maar van Heunen besluit met hulp van de nogal onhandige gemeentesecretaris Rob Wijnen, het lijk te verstoppen…met alle gevolgen van dien. Als zich ook nog de hoteldirectie, het personeel en een op geld beluste butler, ermee gaat bemoeien, plotseling mevrouw van Heunen, meneer Knibbeler en de privé – verpleegster van de moeder van Rob Wijnen, op de stoep staan, is de chaos compleet! Hoe gaat dit aflopen?  

Het stuk wordt op de planken gebracht door Monique Custers, Petra Damoiseaux, Raymond Damoiseaux, Siem van Dinther, Rob Janssen, Yvonne Scheeren en Raymond Severens. Tom Evers, Wendy Kikken en Esther Vankan maken hun debuut bij Sint Laurentius. De regie is ook dit jaar weer in handen van Erik Derikx.

De matineevoorstelling op 2 december begint om 15.00 uur, de overige uitvoeringen starten om 20.00 uur. De entree bedraagt € 8,50 en kinderen t/m 14 jaar betalen slechts € 6,00. Kaarten zijn vanaf 1 november a.s.(alleen tegen contante betaling) in de voorverkoop verkrijgbaar bij Het Kaeshuys & De Lekkernij (Furenthela 14 te Voerendaal) of vanaf nu reeds te reserveren via info@sint-laurentius.com


Zin om te wandelen

1.

 Wandelroute V1 – Voerendaal – Biologische boerderij-route