Blog

workshops Buurtvereniging

Kundesj HeemGeen categorie

Workshop Bloemschikken voor de advent

Ook dit jaar organiseren wij wederom, bij voldoende belangstelling, één workshop adventstukje maken. Er kunnen maximaal 10 buurtgenoten aan deze workshop deelnemen. Hier beneden enkele suggesties. Eigen inbreng is mogelijk. U dient dan wel zelf zorg te dragen voor de materialen.

De workshop vindt plaats op 24 november a.s. in het kelderke van trefcentrum Kunderhoes, van 14.00 -16.30 uur onder leiding van Rosalie.

De buurtvereniging zorgt voor het conifeergroen en oasis. Andere zaken als versieringen, bolmosjes, kaarsen, eucalyptus, etc. dient u zelf voor te zorgen. Sommige zaken kunnen, door ons, voor u bestelt worden bij de groothandel.

Indien buurtgenoten conifeergroen voor deze workshop ter beschikking hebben, willen we daar dankbaar gebruik van maken.

Voor leden is deze workshop gratis. 

Wegens beperkte deelname verzoeken wij u aan niet te lang te wachten met uw aanmelding, want vol is vol.

Suggesties

 

Wij verzoeken u  zo snel mogelijk aan te melden, maar uiterlijk vóór 1 november bij het secretariaat Lijndenplein 4 of via ons emailadres info@kundesjheem.nl Dit ook gezien dat zaken bij de groothandel dan nog grotendeels verkrijgbaar zijn.                               

Tijdens activiteiten kunnen er foto’s worden gemaakt. Indien u niet wilt worden afgebeeld verzoeken wij u dringend dit voor de activiteit kenbaar te maken aan de organisatie.